Vältä taitamattomia väittelyjä ateistien kanssa

Ateistien kanssa on turha lähteä virittämään keskustelua, sillä he perustelevat väitteensä tyhjäksi havaitulla sanahelinällä ja järjettömillä päätelmillä, joilla ei ole mitään tekemistä tieteellisen tutkimuksen tulosten puolueettoman tulkinnan ja luonnosta tehtyjen ennakkoluulottomien havaintojen kanssa. Ateisti pystyy vain pilkkaan ja kehäpäätelmiin sekä aukkojen todistukseen, niin että ei itse edes huomaa omaa typeryyttään ja sitä, millä tavalla hän vääntää vinoon asioita.

Ateisti on antanut aivopestä itsensä ateistisella maailmankatsomuksella ja uskontojen vastaisella propagandalla, niin että hän ei muuta mieltään missään olosuhteissa tai missään tilanteessa. On siten turhaa ajanhaaskausta antautua väittelemään heidän kanssaan. Ja lisäksi on toteen näytetty asia sekin, että he eivät suostu useinkaan keskustelemaan asiallisesti vertaistensa väittelijöiden kanssa, joita esimerkiksi biokemiaa opettava professori Matti Leisola edustaa.

Ateistin ja evoluutiouskovan mielipiteisiin on siis kutakuinkin turha yrittää vaikuttaa, sillä he eivät muutu mieleltään eivätkä valitettavasti myöskään tavoiltaan. Evoluutio antaa heille heidän mielestään täyden oikeuden valheiden esittämiseen totuutena, tieteellisen näytön kiistämiseen ja huonoon käytökseen, sillä jos valheet, naisten ryöstöt, raiskaukset ja murhat veisivät evoluutiota eteenpäin, niin he olisivat ensimmäisenä niitä tekoja tekemässä – ja ovatkin nykyään kärkipäässä kaikenlaisen pahan tekemisessä alkaen varkauksista, juoppoudesta ja aviorikoksista jatkuen aina heikompien kiusaamiseen ja väkivallan tekoihin.

Kun absoluuttiset moraalilait ja rangaistuksen pelko puuttuvat, niin he ovat valmiit mihin vain – se kävisi kylläkin hyvin evoluution todisteena, mutta koska uskomme luomiseen ja moraalin rappeutumiseen synnin tekemisen ja paatumisen vuoksi, niin pidämme ateisteja kaikesta huolimatta ihmislajin edustajana. He ovat tosin verrattavissa saastaisiin eläimiin niin kauan kuin elävät erossa Jumalasta, viisaan kuningas Salomon sanoja mukaillen. (Snl 3:18) Vain Jumalan hengestä osalliset valitut ja pyhät Jumalan lapset tuovat elämässään esille Kristusta ja elävät iankaikkisesti. Karta pahaa ja tee hyvää, sillä niin jokaisen on hyvä tehdä, vaikka ei Jumalaan edes uskoisi – tee hyvää absoluuttisen hyvän itseisarvon vuoksi ja karta pahaa sen aiheuttaman vahingon vuoksi.

Artikkelisarjan seuraavaan osaan

Artikkelisarjan edelliseen osaan

Luomisteoria LT 1.0

Luominen sivun hakemistoon

Hakemistoon

Mainokset
Kategoria(t): Luominen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.