Onko usko luojaan ja luomiseen järjen vastaista?

Usko luojaan ei ole suinkaan ihmisen järkeä vastaan vaan päinvastoin!

Järkevä ihminen uskoo luojaan (Jumalaan), mutta järkensä sumentanut ei pidä totena Jumalan olemassaoloa kaikista luonnontieteellisistä todisteista huolimatta.

Sillä ei ole paljon tekemistä luojan kanssa, mitä eri uskonnot sanovat hänestä. Sanokoot mitä hyvänsä, niin luoja on sellainen kuin hän on heistä riippumatta.

Ateisti-parka luulee, että jos hän tunnustaisi luonnontieteellisenä faktana luomisen, niin hänen pitäisi alkaa heti välittömästi jonkin tunnetun uskonnon kannattajaksi. Mitään sellaista ei tarvitse tehdä, mutta valitettavasti taistelu olkiukkoja ja eri uskontoja vastaan estää ateisteja näkemästä totuutta ilmiselvästä tieteellisestä faktasta: kaikki on luojan luomaa.

Mitä jos sinun ei tarvitse totella luojaa eikä hän anna sinulle käskyjä eikä komentele sinua eikä vaadi sinua kumartamaan itseään eikä odota sinun kiittävän häntä kaikesta vaan saat jatkaa elämääsi entiseen malliin ja tehdä mitä ikinä itse haluat, niin tunnustaisitko sittenkään luonnontieteellisen faktan, että kaikki on luojan luomaa?

Yksilöiden rappeutuminen ja sitä seuraava vanheneminen ja kuolema ovat eri asia kuin lajin rappeutuminen, josta ovat todistuksena surkastumat, epämuodostumat ja perinnölliset taudit.

Solujen vanheneminen, heikentyminen ja kuolema on ohjelmoitu niihin luomisessa. Se ei ole seurausta ”syntiin lankeamisesta”, niin kuin jotkut kristityt tai juutalaiset tai muslimit voisivat kenties väittää. Luonnosta tehdyt havainnot puhuvat selvästi sen puolesta, että vanheneminen ja kuolema on koodattu genomiin. Jopa ateistit puhuvat tästä, mutta unohtavat ”koodaajan” ja sanovat sen koodin syntyneen sattumalta itsestään ilman älykästä ohjausta.

Ateistit tekevät virheellisen perusoletuksen, jonka mukaan Jumalan olisi pitänyt luoda kaikki elämä pysymään ikuisesti, niin että yksikään eliö ei kuolisi. Luonnosta tehdyt havainnot sotivat tätä oletusta vastaan. On ilmiselvää, että lajit on luotu elämän ja kuoleman kiertokulkua varten. Tätä eivät tosin monet kristitytkään voi tunnustaa, koska heidät on aivopesty kreationistisilla saduilla.

Evoluutioteorian mukaan ensimmäisen sattumalta syntyneen eliön DNA-ketjun pituus on kasvanut ehkä muutamasta sadasta mikrometristä ja alle miljoonasta emäsparista ihmisen yli metrin mittaiseen DNA-ketjuun ja noin kolmeen miljardiin emäspariin. Tämä on evoluutioteorian pohjalla oleva perusoletus ja väite, jota pidetään luonnontieteellisenä faktana ateistien harvalukuisessa joukossa. Luettelen seuraavassa kappaleessa vielä lisää ateistien päättömiä väitteitä tieteellisesti todistetuista faktoista, jotka ovat puhdasta mielikuvituksen tuotetta ja valhetta ateistisen aatteen tueksi.

”Tieteellisen tutkimuksen mukaan kaikki nykyään elävät eliöt ovat polveutuneet yhdestä ainoasta esivanhemmasta, joka ei ollut kuitenkaan järjestyksessä ensimmäinen. Sitä ennen syntyneet mahdollisesti miljoonat tai miljardit elävät solut eri puolilla maapalloa kuolivat sukupuuttoon ja tuhoutuivat. Vaikka niistä ei ole säilynyt fossiileja, niin me olemme nähneet niiden syntyneen ja kuolleen, sillä myös tämä on tieteellisesti todistettu fakta, samoin kuin se, että elämää syntyy jatkuvasti uudestaan merenpohjassa etenkin valkoisten savuttajien toiminnan tuloksena ja muualla maapallolla esimerkiksi vesilätäköissä. Se uusi tavara tulee vain syödyksi ennen kuin se ehtii kehittyä uusiksi monimutkaisemmiksi lajeiksi, jotka tiede voisi löytää ja tutkia niiden DNA:n, joka todistaisi niiden olevan äsken syntyneitä uusia lajeja emäsparien ja geenien vähyyden vuoksi.”

Wikipedia:

”Viimeinen universaali esivanhempi (engl. last universal ancestor, LUA, tai last universal common ancestor, LUCA), alkusolu tai progenootti on viimeisin organismi, josta kaikki maapallolla nykyisin elävät organismit ovat polveutuneet.[1] Se on siten kaiken maapallolla olevan elämän viimeisin yhteinen esivanhempi (engl. most recent common ancestor, MRCA). Ei pitäisi kuitenkaan olettaa, että se olisi ollut ensimmäinen elävä organismi. On arvioitu, että LUCA eli noin 3,5–3,8 miljardia vuotta sitten (Paleoarkeeisen maailmankauden aikana).”

https://fi.wikipedia.org/wiki/Viimeinen_universaali_esivanhempi

Artikkelisarjan seuraavaan osaan

Artikkelisarjan edelliseen osaan

Luomisteoria LT 1.0

Luominen sivun hakemistoon

Hakemistoon

Mainokset
Kategoria(t): Luominen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.