Tuomitseminen

Meitä tuomitaan jatkuvasti kristuksen ruumiin ulkopuolella ja kadotukseen matkalla oleviksi valheveljiksi ja eksyttäjiksi, mutta me saamme siitä vain lisää rohkeutta julistaa evankeliumia ja opettaa oikein Jumalan sanaa. Vastustajien paljous ja sinnikkyys kertoo meille siitä, että olemme Jumalan asialla ja Jumalan henki lepää meidän päällämme.

Tietävätkö meidän arvostelijamme muuten sitä, että sanat ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” ovat katolisten isien tekemä lisäys alkuperäiseen Matteuksen evankeliumiin? (Matt 28:19-20) Alkuperäinen versio löytyy monta kertaa Eusebiuksen kirkkohistoriasta muodossa:

”Tehkää kaikista kansoista minulle opetuslapsia minun nimeeni (nimelleni, nimessäni). Opettakaa heitä pitämään kaikki…” (Matt 28:19..20)

Sanoja ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” ei ole missään muualla Raamatussa ja tämäkin kohta on katolisten isien jäljestäpäin tekemä väärennös. He ovat yrittäneet väärentää myös Johanneksen kirjettä, jakeita 1Joh 5:7-8, lisäämällä sinne sanoja, mutta ovat jääneet siitä kiinni ja ne lisätyt sanat puuttuvat vuoden 1938 Raamatun käännöksestä. Katoliset isät ovat vaihtaneet joihinkin käsikirjoituksiin jakeeseen Apt 20:28 sanan ”herra” paikalle sanan ”Jumala”, niin että näyttäisi siltä kuin Jumala olisi uhrannut oman verensä ja ansainnut itselleen seurakunnan.

Jumala ei ole uhrannut omaa vertaan ja ruumistaan, koska hänellä ei sellaisia ole. 🙂 Jumala on näkymätön henki, jolla ainoalla on kuolemattomuus ja hän ei voi sen vuoksi kuolla. (1Tim 6:13-16) Ne, jotka sanovat Jeesuksen olevan iankaikkinen kaiken luonut näkymätön Jumala ihmisen ruumiissa, eivät siis itse asiassa usko siihen, että Jeesus kristus on ihminen, joka on kuollut ristillä ja jonka Jumala on herättänyt ylös kuolleista. Sen vuoksi heillä ei opillisesti tarkasteltuna ole myöskään sovitusta syntiensä edestä ja he ovat vielä synneissään erossa Jumalasta ja hänen pojastaan Jeesuksesta kristuksesta, jonka Jumala on korottanut kaiken pääksi seurakunnalleen ja kaikkien luotujen herraksi.

Me Jumalan valtakunta blogissa emme kuitenkaan tuomitse kolmiyhteiseen jumalaan uskovia tai muutenkaan uskossaan harhaan joutuneita ja vilpittömästi erehtyneitä veljiä kadotukseen, mutta varoitamme katolisesta harhaopista ja väkevästä eksytyksestä, joka voi johtaa siihen uskovat ja toivonsa laittavat tuhoon yhdessä porton kanssa, jota varten Jumala on vitsauksensa lähettävä. (Ilm 18:1-9; Ilm 17:14-18:24, 2Tess 2)

Muistutamme lukijaa vielä siitä, että pelastumisen ehtona ei ole oikea oppi Jumalasta vaan se elämä, jonka Jumala on pojassaan Jeesuksessa kristuksessa häneen uskoville lapsilleen lahjaksi antanut. Jotkut meistäkin ovat liian oppipainotteisia kun pitäisi keskittyä elämään Jumalan tahdon mukaan arjessa pyhänä kristuksen kirjeenä tälle maailmalle, todistuksena Jumalan rakkaudesta, jolla hän on meitä rakastanut antaessaan poikansa kärsiä ja kuolla ristillä puolestamme.

https://jumalanvaltakuntablog.wordpress.com/2016/10/01/ulos-vankilasta-ja-vapauteen/

Hakemistoon

Mainokset
Kategoria(t): Oppi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s